Prepper

  • 419 kr
  • 379 kr

Produkten är slut i lager. 

Leverantör: Ninja Print

Nu slår den till. Krisen. Har du vad som krävs för att överleva när kranarna är torra, strömmen har gått och konserverna sinar? Och vem lyckas MacGyvra sig ur den knivigaste av situationer?

MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, säger att varje hem ska ha en krislåda. Att det är ditt ansvar att vara förberedd på att klara dig i minst 72 timmar utan vatten, värme eller Wi-Fi. Är dunkarna fyllda och du redo? Trodde inte det va. Med det här spelet lyfter du din krisberedskap till nya höjder – med glimten i ögat och en vevradio i din Bug Out Bag!

Prepper är brädspelet där du får kombinera sunt förnuft och strategisk skärpa med din förmåga att tänka kreativt på stående fot. I spelets första del sätts din överlevnadskunskap på prov med en rad trixiga frågor, medan du fyller ditt preppingförråd med smart utrustning. Allt du vet är att du behöver vara beredd, vad som än händer.

Prepper pendlar mellan helylle och totalt vanvett – men hur du än tar dig igenom spelet (och kriserna!), kommer du ut på andra sidan garanterat mer förberedd. Och bästa preppare, kom ihåg: hoppet hägrar vid horisonten, men det är alltid mörkast före gryningen. Om du inte har skaffat en riktig krislåda där hemma, låt detta bli din första. Krishantering har sällan varit roligare.

Spelet innehåller:
1 spelplan
4 preppingförråd/bug out bag
8 spelpjäser
4 plastfötter
4 påminnelsekort
1 regelhäfte
1 hylla
100 brickor med föremål och förmågor
5 jokerbrickor
4 macgyvermynt
200 preppingkort
4 krisfoldrar
1 affisch
240 kriskort, fördelat på 4 scenarion:
60 × Vilse i skogen
60 × Storm
60 × Pandemi
60 × Infrastrukturkollaps
och en hemlig present!

  • Språk: Svenska
  • Speltid:  60-90 min
  • Spelare: 2-4
  • Ålder: +10


Prepper utmärkelser