EXIT + PUZZLE 2: Den Ensliga Fyren (SE)

  • 239 kr
I lager
Leverantör: Spilbraet

Kan du slutföra pusslen, lösa gåtorna och tända fyren innan skeppet kraschar mot klipporna?

Du traskar längs den mörka, klippiga kusten och söker skydd från den rasande stormen. Genomblöt tittar du upp för att se en lysande ljusstråle tränga igenom regnet. En fyr! Men plötsligt slocknar ljuset. Du tittar ut över vattnet och ser ett skepp. Det är på väg rakt mot land! Du inser att du måste ta dig till till toppen av fyren och slå på den igen innan skeppet kraschar mot klipporna! Men många svåra hinder står i vägen.

I detta EXIT-spel finns det gåtor i gåtor, gömda i fyra pussel. Liksom andra EXIT-titlar har Den ensliga fyren ingen spelplan, men den har heller inga kort med gåtor. Istället finns det fyra pussel som du hittar och sätter ihop, ett i taget. Varje avslutat pussel avslöjar en plats som innehåller fler gåtor att dechiffrera.

I början av spelet är allt du har tillgängligt för dig en dekoderskiva och den första uppsättningen pusselbitar. Under spelets gång kommer du att hitta konstiga föremål som måste användas för att lösa gåtorna i pusslen. Spelet slutar när du har löst den sista gåtan, lyckats tända fyren och rädda skeppet.

Obs spelet kan endast spelas en gång. Under spelets gång kommer ni riva, vika och skriva på spelmaterialet. Pusslen förblir intakta och kan läggas om hur många gånger som helst. 

Svårhetsgrad: 4/5

  • Språk: Svenska
  • Speltid: +90 min
  • Spelare: 1-4
  • Ålder: +12 år