EXIT + PUZZLE 1: Det Försvunna Templet (SE)

  • 219 kr

Produkten är slut i lager. 

Leverantör: Spilbraet

Skrupelfria skattjägare har tagit sig in på kontoret på ditt universitets arkeologiska avdelning! Din professor har försvunnit spårlöst - och det har också en bok med gamla anteckningar om ett gömt tempel. Du måste agera snabbt och jaga brottslingarna. Ditt uppdrag tar dig djupt in i en mystisk djungel på en liten ö. Du måste hitta professorn i tid och rädda de ovärderliga skatterna i templet innan de faller i händerna på skattjägarna!

I EXIT Det försvunna Templet finns det gåtor inom gåtor, gömda i fyra pussel, pussel som du hittar och lägger ett i taget. Varje färdigt pussel avslöjar en plats som innehåller fler gåtor att dechiffrera.

I början av spelet är allt du har tillgängligt en avkodningsskiva och den första uppsättningen pusselbitar. Under spelets gång hittar du konstiga föremål som måste användas för att lösa pusslen i pussel. Spelet slutar när du har löst den sista gåtan, räddat professorn och hittat det heliga templet!

Obs spelet kan endast spelas en gång. Under spelets gång kommer ni riva, vika och skriva på spelmaterialet. Pusslen förblir intakta och kan läggas om hur många gånger som helst.

Svårhetsgrad: 3/5

  • Språk: Svenska
  • Speltid: 90-180 min
  • Spelare: 1-4
  • Ålder: +10 år